8 maj

Sitter hemma hos farmor och njuter av hennes underbara mat. Det har varit en sjukt bra dag hittills :) efter skolan var vi på Smultronstället och åt god glass med mina fina vänner Nicolin johannisen Christine Malin och Filippa :) sen hem till farmodern för sol och bad. Nu ska jag bada lite till, tur att både farmor och mormor och morfar har pool. Eftersom vi flyttade ifrån våran när pappa flyttade. Sen ut till finaste och rida ut en sväng <3

7 juni

helgen har varit grymmare än grymmast! massa häst och vädret <3
tävling med filippa torsdag jag  tävlade lördag + söndag och igår var det felicia igen! men den bästa dagen var nog i lördags då jag tävlade och det gick verkligen över förväntan och sen sol och bad hemma hos m & m i ljunga.
lördag
1.20 cm
jag hade dålig galopp men hon var hur fin som helst, men det blev liksom lite för mkt dressyr. nu när hon blivit såå lydig och fin är det svårt att hitta en bra kombination :p så hon fick ta i så fruktansvärt mkt över varje hinder eftersom hon vill vara så högt över varje språng också. så då stannade hon en gång på framhoppningen så jag ramlade av, haha :p sen hade jag lite bättre galopp, men fortfarande för dåligt tryck. inne på banan fick vi också ett stopp då vi kom väldigt snävt in på en oxer. men det gjorde inte så mkt för jag fick en bra tankeställare. men efter det var hon super när jag fick igång galoppen ännu mer. så jag är nöjd ändå :)
1.30 cm
vill börja med att säga, vilken jävla häst jag har! heeeelt sjukt vad hon hoppade, varje språng var hon minst en halvmeter över! det är så sjukt härlig upplevelse att hoppa en sån häst och att jag har turen att få äga en sån häst är helt otroligt och jag är såå tacksam över det! jag hade henne i jätte bra galopp och allt bara flöt på hela framhoppningen, underbar! jag bara satt och log. väl inne på banan fick vi ett nerslag som var ett inhopp på en kobination räcke-oxer. det var en båge från vattenmatta 5,5 galopp språng. hade jag bara ridit lite på ytterspår hade det blivit perfekt! men man märker verkligen skillnad på banorna 1.20-1.30. man måste vara så tekniskt duktig och ha perfekta vägar överallt och verkligen ha en plan och följa den. men att vi bara fick ett nerslag i våran debut i 1.30 var sjukt för mej! och att vi sedan hamnade på femte placering, det kunde inte bli bättre! mitt mål som jag satte upp i januari var att starta 1.30 innan augusti börjar, vilket vi klarade med ganska stor marginal. och när jag klarat det var det att gå felfritt innan årets slut. galet nöjd med min underbara häst :)
söndag
1.30
framridningen till den här klassen kändes hon också hur fräsch som helst vilket var skönt för jag trodde hon skulle vara lite trött. och på framhoppningen var hon om möjligt ännu finare! hon hade jätebra galopp och samtidigt kunde gå på tygeln faktiskt! haha det är inte allt för vanligt för henne. och varje gång över oxern var det som att hon exploderade! så jag hoppade bara den två gånger men det var verkligen sjukt. haha jag vänjer mej aldrig vid hennes språng! inne på banan var hon också helt sjukt fin! :) hade nästan en bättre känsla än dagen innan, men då var jag iofs mer nervös. men i den klassen hade vi också ett nerslag, fast i en trekombination. räcke-oxer-räcke. det var lite långt mellan för att han ville att man skulle hålla upp tempot. men så kom vi pyttelite stort in och då räckte hon inte över oxern. men det handlar ju bara om rutin ifrån min sida :) vi som aldrig kmr fel in på ett hinder, det gjorde vi iofs inte här heller :p men det var lite lite stort liksom. skapligt irriterad jag var på mej själv efteråt. men det var som pappa sa: det är ju bara eran andra 1.30, varken du eller lexie har tävlat på den här nivån och det är eran femte tävling tillsammans! och om man ser på det så så ska jag ju inte var missnöjd, vilket jag inte är! men så dråpligt liksom..
nu ska jag åka till pappa och fixa iordning stallet och sedan bär det av till norsholm för lite träning :)

3 juni

Vilket underbart väder! :) vaknade nyss och ska äta lite frukost sen bär det av till pappa. Tänkte såär att först fixar jag allt inför tävlingen Imorrn och när det är klart går jag belöna mej med att sola! Så dessto snabbare jag är i stallet dessto längre tid får jag sola. För ikväll ska vi bort till ett par kompisar och grilla. Och Imorrn blir fetthalt morgon! Blä. Vi ska åka 20 i 7. Äre tävling så är det ;) och det kmr sjukt kul för jag är galet taggad! Bara inte vattengraven slängs in. Men vi tränade på en liten vattengrav igår och det var inga problem. Hon var för övrigt ganska så fin igår :) lite loj och svår i galoppen men det får jag nog ordning på idag :) tjingeling så länge!

1 juni

det känns helt underbart att skriva 1 juni, äntligen sommar! nu är det bara två veckor kvar i skolan och jag har fortfarande endel kvar.. jaja nu är det lång helg så jag får ta igen det då! imorrn skulle vi åkt till tidaholm/skövde men jag tror det blir på måndag istället. jag skulle åkt med camilla och kollat på hästar :) men får se vilken dag det blir. fredag ska jag plugga + fixa allt inför tävlingen på lördag och sen ska vi bort på kvällen :) lördag är det tävling på skogslotten, 1.20+1.30. jag är rädd för att dom kmr slänga in en vatten grav, frida sa att dom dfunderade på det. jag har ju inte hoppat det på lexie någon gång. imorrn ska jag upp till alboga och hoppa lite med fia så då tänkte vi göra nåt liknande en vattengrav med våran vattenmatta. bättre än ingenting ;) nu ska jag ut till fina hästen och rida och sen ikväll blir det mys med bästa! :)

RSS 2.0