31 mars

ååååååh vad jag är trött



ska åka och rida lexie nu :)


imorrn ska jag hoppa med fia efter lektionerna, har inte ebstämt om det ska bli lexie eller aliana än, men det lutar åt aliana. jag ska ändå åka till fredrik på tisdag med lexie.

tråkig dag....

30 mars

run, run for your life.

alltså. vilken fruktansvärt dålig dag. hemsk. vad det ska bli skönt att flytta ifrån drägg sörping.
___________________________________________________________


lexie var iaf fin idag, det var väldigt roligt iaf.

 <3



29 mars

måste fördriva tiden med nåt medans jag väntar på att trassel ska bli nedladdad. det ska tydligen vara världens bästa film, enligt vem kan jag tyvärr inte säga. då förstörs hans coola image.. hehe
sen håller jag på att utforma min önskelista, det är det bästa jag vet. men nu är det bara en och en halv månad kvar! wiiiiiiiiii

men nu är det bara 12 min kvar på filmen så jag måste ladda upp lite nu. dock kmr jag inte hinna se hela innan jag ska åka, men då har jag sett början iaf. så kan jag fortsätta se sen! ;)

29 mars

idag slapp vi sista lektionen för våran lärare skulle på nåt möte och det kunde inte blivit någon bättre dag för det. jag är helt slut, jag måste skärpa mej. jag sover alldeles för lite.. men sova kan man göra i graven som eric jämt brukar säga! ;)

pratade precis med christer också så han kommer nästa helg, vilket passar perfekt! för den 16, helgen efter, är första tävlingen och man kan inte bli annat än peppad på hans träningar. bra uppladdning helt enkelt!

jag är så spänd över om jag kommit in på mitt förstahandsval till gymnasiet eller inte. men eftersom jag inte ens varit och kollat på dom två andra skolorna jag valt så hoppas jag att komma in, det skulle passa perfekt!
nu ska vi äta lite sen ska jag ut till världens finaste. kanske kan få pappa att filma lite :)


28 mars

här är lite bilder från igår då jag och lexie var på vrf på pay and jump. vi hoppade 1.10 & 1.20. I 1.10 var hpn jätte tråkig och jag kunde inte få henne att koncentrera sig på mej överhuvudtaget. men det blåste hur mycket som helst ute på framridningen så då kändes det inget bra och sen gick vi in och skulle hoppa så det blev sån omställning så varken hon eller jag var på hugget liksom, i den klassen fick vi ett nerslag på första hindret. sen i 1.20 var vi båda lite mer fokuserade och då hade jag tagit av henne mössan också för hon gick och försökte skaka av sig den hela tiden också. men då var hon hur fin som helst och vi hade samma rytm hela banan och hon var balanserad och fin :) dock blev det ett litet missförstånd när vi skulle vända upp på en oxer ur ett hörn. då tröck jag ut henne lite väl mycket så då laddade hon på ett hinder som stod bredvid, men då gjorde vi bara en volt så kom vi igen och då var det inga problem. min fina :)


28 mars

Sitter på en cozy resturang i Norrköping. Har varit på Norrköpings kontoret och städat sen vidare till mammas jobb och färga håret, så nu har jag samma hårfärg i hela håret igen. Lexie vilar idag eftersom vi var på pay and jump på vrf igår :) hon var väldigt taggad eftersom det nästan var storm ute. Haha. Men mer om det lite senare ikväll, då kommer lite bilder också :) bästaste Nicolinen var ju med och fotade med sin mäster kamera, får se om hon fick några bra kort. :)

23 mars

Lexie var hur fin som helst idag! :) I början var hon dock lite kantig men jag vörmde upp ordentligt så släppte det sen när jag började jobba henne. Felicia var där och red innan mej så hon skrittade av när jag kom in och när hon sen gick ut blev lexie helt knäpp. Det enda hon gjorde var typ att springa och gnägga, haha. Dom är så roliga för i hagen så står dom aldrig bredvid varandra och om man går in i hagen måste man ta lexie först för hon låter en inte gå förbi henne och till leffe. Men om vi kommer hem med lexie i transporten och åker förbi hagen där leffe är blir han helt galen och springer och bockar osv. och nu höll hon på och gnäggade hela ridpasset tills dom kom med aliana :) haha söt är hon iaf! :)


23 mars

smidigt det skulle vara om man bara kunde slänga in lexie i bilen, eller bak på moppen.


22 mars

nu har vetrinären varit här, dock fick jag inte in fölen själv så han tar dom nästa gång han kommer hit istället. men nu är iaf leffe fin i munnen :) nu tänkte jag gå ut och gå en långpromenad i solen med affe :)

22 mars

här är klippet från i fredags :)


22 mars

Det blev ingen ridning imorse då pappa var tvungen att åka in till jobbet på nåt möte. Får se om vi hinner åka senare idag. Felicia och jag ska iaf gå och köpa en sallad nu från lilla cafet sen ska jag åka ut till pappa för vetrinären kommer och ska kolla på leffe och fölens tänder :) sen måste jag hinna plugga lite svenska idag med och läsa lite so :)

21 mars

Taco och film mys med Felicia och affe :) vägen ut och Björn bröder, det är grejer det! :) ska klippa ihop den lilla filmen som blev från i fredags. Imorrn bitti ska vi åka och rida :)

21 mars

Jag är med och tävlar om ett Equline-set hos Avantia sport och fritid.




http://avantiafritid.blogg.se/2011/march/bloggtavling-vinn-ett-equiline-schabrak-med.html

21 mars



från förra vintern, john som kör sen eric, felicia, kalle och jag. så underbart roligt :)

21 mars

så skönt med studiedag både idag och imorrn! Kom precis hem från kalle. Nu hänger jag lite framför disney channel. Mamma har åkt till Karlstad och pappa är i Västervik, men pappa kmr hem lite senare så då ska vi åka och rida :) annars har jag inte störra planer för idag. kanske gå och sola en sväng :) funderar på om jag kan träna imorrn med eller om det är lite för hårt för henne. Kanske kan åka med leffe om inte felicia ska träna eller nåt sånt :)

20 mars

Mys dag idag :) först film em med siri och Filippa! Sen kom lilla ida i sin lilla röda bil och hämtade mej så åkte vi ut till Kalle. Såå nu har vi ätit pizza och nu kör vi på godis osv. och spelar vi clue och har väldigt dålig humor. Det är härligt! :) bästaste stall gänget!

20 mars

här är filmen från christer träningen andra dagen :) har en liten snutt från första dagen också men den kommer upp imorrn.



på fredagen var hon hur fin som helst och det gick jätte bra. sen på lördagen var hon hur pigg som helst i början! haha. då tog hon alla tillfällen hon fick att busa. men sen när vi hoppade banan gick det bra. i omhoppningsbanan hade jag inte riktigt planerat så då gick det sådär men vi klarade ut det ändå. nu längtar vi tills vi kan börja tävla!!


19 mars

fin fin fina Lexie! Så underbart duktig häst har jag. I början av träningen var hon så jävla pigg så då kastade hon sig för minsta lilla och var rädd för dom andra hästarna. Sen efter ett tag lugnade hon ner sig och var jättefin! Vi hoppade bana och det gick bra enda grejen vi hade lit problem med var i "omhoppningen" då jag gärna ville gasa men det skulle vi mer rida på bra vägar. Då hängde hon inte riktigt med för att jag inte var tydligen, men sen andra gången gick det bra. Film kommer upp ikväll! Nu blir det bio med finaste Mandis och sen vidare till Åsa :)

18 mars



såhär rolig har min dag varit, grå. men nu ska jag baka en kladdkaka eller två tills imorrn.
ikväll ska alla till tjerna och förlusta sig, förutom jag då. ae jag ska ju träna ikväll och imorrnbitti. men  jag är inte bitter för det inte! för jag tänker tvinga med mej amanda på bio imorrn. hon vet bara inte om det än :) sen är det faktiskt sjukt kul att träna för christer också, så det gör inte så jätte mycket! :) så ska felicia vara med och filma också, så det kmr ännu mer film! :)

17 mars

lexie var såååå fin idag! hon var lite stel i början och lite trälig i munnen, men när jag ridit ett tag så släppte hon igenom jättefint och jag vet exakt hur jag ska göra nu. vi körde igenom dressyren ganska hårt i tisdags och idag föll allt på plats. det var så roligt, det är såna här dagar som gör att man fortsätter kämpa. hon var fin i formen samtidigt som hon var helt balanserad och bärde upp sig själv. jag börjar lära mej att inverka lagom mycket, förut gjorde jag ingenting eller alldeles för mycket. det är som en helt annan häst om man jämför med för en vecka sedan. det är det som är så roligt med henne, att man ser skillnad varje dag :)




17 mars

eftersom filmen från träningen gick att kolla på så lägger jag upp en ny film :) dock utan musik för jag orkade inte sitta och försöka hitta en bra låt. hehe.


17 mars

Slutade sent idag och nu sitter jag och lyssnar på nicolins band, som är grymma. Aaaa dom är bra :) Imorrn har vi sovmorgon och det ska bli så sjukt underbart. Är helt slut verkligen. Det ska bli skönt med helg, det brukar bli så Att jag sover bort helgerna. På vardagarna har jag så mkt att göra så då sover jag alldeles för lite. Ikväll ska Lexie och jag in till ekängen och rida :)

16 mars

nationella provet gick trots allt ganska bra. jag svarade iaf på det mesta, sen efter det hade vi bara svenska och so. asså august strindberg dödar mej. så fruktansvärt tråkig. men vi får lämna in det nästa fredag ist för på fredag, känns ganska bra eftersom jag började idag. sen efter skolan gick jag och sola, det måste vara det bästa som finns. nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mej så ska jag skritta ut en sväng på lexie. eller åtminstone gör aett försök, får se hur länge jag sitter kvar. imorrn ska jag rida lite i ridhuset och på fredag kmr christer! :D


15 mars

nu har jag lagt in filmen och klippt ihop den. träningen kändes väldigt bra idag, eller bra och bra. men jag börjar förstå hur jag ska göra. jag vill gärna lägga mej i lite för mycket eller inte göra nåt alls, men idag fick jag in en bra känsla och det blev skillnad på henne i galoppen på en gång. filmen är bara från när jag hoppade bana.


tyckte låten passade oss, det är lite vilda western över oss. liksom

15 mars

På väg hem från Norsholm och träningen. Mer uppdatering när jag kommer hem, mamma har gjort ett försök till att filma. Får se hur resultatet blev ;)

15 mars

ååååh. idag var jag hos tandläkaren. bara för att dom tryckte ihop en annan liten glugg så har jag fått en liten minimal glugg mellan framtänderna. så nu ska jag ha tandställningen ett tag till och så hade dom ingen tid förrens 9 JUNI! tre månader till. och då ska vi se om jag är nöjd då och ifall jag är det så ska vi boka en ny tid för att ta bort den. alltså snackar vi tyyp tidigast augusti som jag får ta bort den. hoppas det blir innan jag börjar skolan igen.. ;p

nu ska jag åka och göra iordning lexie så ska vi åka och träna! :)


14 mars

assssså snacka om att världens bästa hotell gjorde min dag. så underbart söta :)

14 mars

kom precis hem ifrån alboga. har varit på hoppmöte inför våra tävlingar :) kände att det var ett tag sen jag var där. jag är helt slut. ska sova tidigt idag! imorrn blir det kanske träning för lexie och mej :) har inte riktigt bestämt mej om vi ska åka än. men jag tror det, sen kmr ju christer i helgen! det kmr bli så grymt roligt! :) här är en film från när han var här senast då hade jag lefffi :)



14 mars

idag har vi fått nytt schema så nu slutar vi 10 i 2 på måndagar och ca halv 4 resten av dagarna förutom fre då vi slutar kl 2 typ. inte så stor skillnad från vårat förra schema. ganska härligt att vi ska ha nationellt prov i biologi på onsdag och vi började med biologi idag.
nu ska jag åka in till stan och städa på pappas jobb, glamouröst.

här är filmen från när jag red häromdagen


13 mars



Trots att vi inte hade dom bästa resultaten dom få gånger vi kom ut på tävlingar så är jag så glad över att jag fick chansen att ha en sån fin häst. Det berodde väldigt mycket på mej att vi inte fick så bra resultat men han har varit den bästa läromästaren på tävlingarna. så fort jag gjorde minsta fel så stannade han. vilket var bra eftersom man märkte att man gjorde fel och lärde sig. jag lärde mej oerhört under dom två och ett halvt år. så otroligt underbar ponny är svår att hitta. jag ångrar inte att jag väntade på att han skulle bli frisk men tillslut fanns det inget mer att göra och det är skönt att veta att han inte har ont eller lider längre. 

vila i frid finaste <3




13 mars

13 mars 2011. Idag är det ett år sen vi tog bort min älskade matcho. <3

12 mars

Melodifestivalmys. Jag är nog kär i danny och hans brorsa, ja mest i hans brorsa :)

12 mars

På väg hem från fruängen. Hoppade lite på aliana :) det var ett tag sen jag red henne ordentligt eftersom det vanligtvis är Felicia som rider henne. Men det är verkligen skillnad på henne sen hon kom, det är fortfarande långt kvar men dom har kommit en bra bit på vägen iaf :) vi ska nog åka till vrf på pay and jump den 27 och till fursta den 9 april. Hade tänkt att rida ut på leffe med så det är bäst jag sätter fart! :)

12 mars

Har precis varit ute och gått en morgonpromenad med affe :) riktigt härligt i solen. Vi passade på att gå upp till alboga, vårt gamla stall. Träffade Kalle som var där och tränade. Nu ska vi äta lite sen åka och hoppa Aliana :) får se om jag rider leffe och Lexie med, men allis är iaf viktigast att hon blir riden. Hon ska ju få följa med och tävla hemma den 16 :)

11 mars

har shoppat lite nya saker vilket vi var i stort behov av. jag hade tre schabrak varav två var tävlings schabrak och felicia har 24 ungefär... Sen köpte jag ett par ridbyxor från hv polo, men jätte snygga detaljer på. och en lädergrimma + en sadeljord som var för kort så den måste jag byta :) Det gråa schabraket är från scapas vår collection och det blåa är också från hv polo.


11 mars

Eftersom jag nu har fått så många klagomål på att jag slutat blogga så känner jag att jag måste börja igen! eller inte, men det hade ju varit roligt om det varit så.. ;)

men iaf! jag har precis kommit hem från stallet. åkte till fruängen och red direkt efter skolan och sen fixade jag i stallet och tog in alla hästar och så. det är ganska mysigt hos pappa faktiskt, jag kmr nog allt sakna det lite. lexus var iaf ganska fin. jag red henne igår men innan det hade hon vilat 3 dagar så hon var hemsk igår. det brukar inte vara så stor skillnad på henne när hon vilat. men idag var hon mkt bättre iaf så det var roligt :) det kmr upp film lite senare ikväll! det är så roligt med henne för man ser skillnad på henne varje dag. min fina! dock när jag ser filmen efteråt ser jag att hon har två gula fläckar på bakbenen, nice, bra jobbat tilda!

meeen nu ska jag äta och sen åka till min kära farmor och farfar. tänkte ha fredagsmys där :) skojig tjej, ahråååå :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0